CONFECCIONEM 

El grup dels Dinosaures com que ja són més grans hem fet un treball més elaborat del conte i us el volem explicar. Té relació amb el conte: El gegant de guix. Vam començar explicar i a jugar amb la versió autèntica del Josep Maria Artigal.

 

Després de comprendre l'estructura de  l'argument hem confegit dos contes en miniatura!! tot seguit hem partit de la versió del conte del gegant de guix de Edu 365. Hem fet un conte per fer aparèixer les parts de la cara del gegant i un per fer-lo desaparèixer. Cada conte va lligat a una rima en concret. D'aquesta manera es treballa la rima d'una forma subjectiva. I així poc a poc, van comprenent les parts de la paraula, que a la llarga els hi serveix per poder aprendre a escriure i llegir. 

 

Com hem fet el conte? 

 

Doncs han retallat les vinyetes, ordenat i grapat.  Per no perdre's amb l'ordre la Mercé narra el conte i l'infant ho va agafant per tal que quedi ordenat. Aquest treball és molt individual i tenint en compte les necesssitats i ritme de cada infant.  Pels que necessiten més ajuda a la pissarra també hi ha un suport visual tant de l'ordre com de les paraules escrites més rellevants . Finalment el decoren com volen. 

 

Quan el tingueu a casa els podeu llegir!!! A veure si us agrada! 

 

 

 

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!