EL GEGANT DE GUIX

El gegant de guix és un conte que el treballem durant la Festa de la Mercé en tots els cursos. Ho fem així perquè és un conte que ens ajuda a treballar la llengua perquè és molt entenedor i visual, perquè els infants comencin a parlar d'una manera fàcil, que entenguin allò del que s'està parlant, que sigui divertit, que cohesioni el grup, per parlar de les emocions... i a més a més perquè fem un treball de consciència del cos que l'acabem plasmant en el paper.  Sobretot de les parts de la cara.  L'hem vist a la pantalla i l'hem explicat i dibuixat a la pissarra de guix. Més endavant us explicarem en concret com ho hem treballat a P-5. 

 

Té una estructura repetitiva que ajuda a entendre el conte i a treballar la llengua "zim-zam-zim-zam..." segur que si els hi pregunteu als vostres fills i filles us el podran explicar! 

 

El gegant de quix és un conte del llibre "Com fer descobrir una nova llengua"de l'Editorial EUMO  de l'autor: Josep Maria Artigal, un mestre i investigador que a través dels contes ajuda a aprendre la llengua de manera pràctica i motivadora. Si voleu saber-ne més sobre el seu mètode cliqueu aquí. 

 

 

I si us agradaria veure una versió del conte aquí el teniu: El gegant de guix de Edu.365

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!