ELS CONTES

Quan expliquem contes volem que es vegin i que s'escoltin bé des de qualsevol punt. És a dir, que tots els infants el puguin gaudir. Per això ens asseiem en fileres com si estiguessin al teatre, al cinema o en un espectacle.  Així també els infants estant més còmodes i atents. 


Hi ha sessions dedicades a l'hora del conte per fer-lo amb titelles, objectes, músiques, fent teatre... però això no treu que també en qualsevol moment es pugui explicar un conte de forma més senzilla, però també igual d'atractiva i interessant. 


Aquí us mostrem al grup de les Tortugues amb el llibre: Fins al vespre de la Jeanne Ashbe que tracta sobre l'adaptació. Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!