QUIN GOIG

Per aquest curs una de les novetats en l'edifici d'Educació Infantil eren aquestes estanteries amb cistelles de vímet per tal que els infants de quatre i cinc anys poguessin treballar la seva autonomia i l'hàbit de l'ordre.

 

Ara ja han decorat les cistelles cadascú al seu gust i ja han agafat la dinàmica d'obrir, guardar i tancar. I la veritat és que fan molt de goig i a més a més hem guanyat un espai per poder seure i estar reunit! Com també un espai més de joc o per fer activitats. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!