ANEM A CAÇAR UN ÓS?

 Aquest és el títol del llibre de l'autor Michael Rosen i de la il·lustradora Helen Oxenbury que hem escollit per treballar els cinc sentits.  És un llibre d'estructura repetitiva. Van a la recerca d'un ós i passen per diferents espais amb tactes i sorolls diferents. Les il·lustracions juguen  amb el blanc i el negre per representar els moments crítics en que es troben, i 

 les imatges amb color per representar de quina manera resolen l’entrebanc. 

 

 

Per treballar els sentits de la manera més vivencial possible hem convertit el nostre pati en espais semblants als del conte. Els infants s'ho han trobat per sorpresa i els tres cursos en grups partits han anat a l'aventura de la recerca de l'ós! 

 

Què divertit! Quina emoció! Després també hem fet el mateix concepte de crear diferents sensacions per treballar els sentits, però en safates més petites i també en petit grup. 

 

Al voltant de tot això estem fent una pel·lícula que us mostrarem més endavant!!! I alhora estem treballant els sentits, llengua, descoberta de l'entorn, les emocions... 

 

Voleu veure imatges cliqueu a la pestanya de Fotos i vídeos. 

 

Aquesta activitat tan atractiva  l'hem trobat al fantàstic bloc: Veure, pensar i sentir, al qual donem les gràcies per servir-nos d'inspiració. 


 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!