PABLO PICASSO

Ja fa dos cursos que fem un projecte d'escola, tant Primària com Infantil al voltant d'un artista, juntament també amb les famílies. I es fa una exposició conjunta a finals del primer trimestre que tothom estarà convidat a visitar-la. 

 

Com que les experiències anteriors han estat molt enriquidores aquest any tornem a repetir i ho fem amb l'artista: PABLO PICASSO

 

Donat que tenim la sort d'estar molt a prop del Museu Picasso, tots els cursos faran visites. A més a més, també estem tenint un assessorament per part del Museu per treballar-ho de forma més atractiva i enriquidora. 

 

Què treballarem a Educació Infantil de l'artista? Doncs  una mica de la seva vida, quins tipus de quadres va pintar, a grans trets les etapes i Cubisme, també els retrats.... I per poder parlar de les obres ho relacionarem amb els sentits. Per això ja estem realitzant moltes activitats relacionades amb els sentits. Més endavant us les explicarem! 

 

 

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!