DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Per aprendre el sentit del gust ho hem fet a través d'un conte. A tot l'equip ens sembla que els contes són una molt bona eina perquè són uns recursos excel·lents, gratificants i motivadors. 

 

 

Però bé, el que anàvem dient és que hem escollit el conte: De què fa gust la lluna? de Michael Grejniec de l'editorial Kalandraka. 


 

És un conte que se segueix la història sense dificultats i d'estructura repetitiva. Tot ajuda a entendre'l i a poder verbalitzar. Ja sabeu que a parlar s'aprèn tenint models lingüístics i oportunitats per utilitzar la llengua. Així és que com que repeteix més o menys el mateix, és fàcil que ho puguin dir. 

 

Aquest llibre, a més a més , té el valor de la cooperació i el treball en equip. Tots els animals junts aconsegueixen saber quin gust té la lluna. 

 

El conte el vam explicar a l'aula de P-4  tots els cursos en moments diferents. De recursos tenim els animals en titella i la lluna que es va alçant amb una politja! Al final del conte els infants quan vam acabar també vam provar un trosset de lluna!!! mmmmmmmmmm, i de què fa gust la lluna? 


 

 

 

I per si no el coneixeu, aquí us posem un vídeo per si el voleu mirar a casa. Us agraïm el vostre comentari! I aprofitem per penjar la vostra recomanació. Moltes gràcies!!!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Maya P3 i Estel (domingo, 25 octubre 2015 09:17)

    Ens ha agradat molt el conte. Sobretot quan el ratolí aconsegueix tastar la lluna amb l'ajuda dels seus amics! També hem trobat apuesta versió en castellà animada on els animals i la lluna es mouen: https://m.youtube.com/watch?v=AVXZSWfkIOU

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!