ELS SENTITS I PICASSO

Per tenir consciència dels sentits creiem que la millor manera és experimentant amb els propis sentits. Així és que hem preparat diferents  activitats  per tal de notar-los. Les hem fet en tots els grups. Algunes en grup gran i d'altres en petit grup.

 

Poc a poc, els infants van tenint clar com es diu cada SENTIT i perquè serveix! Tot això ja sabeu que ho relacionem amb en Picasso. I de quina manera? doncs bé en el Museu Picasso hem visitat  quatre obres i les hem observat des del punt de vista dels sentits.  Primer hem observat: què veiem? i després ho hem relacionat: i això quin tacte tindria? quin gust faria? s'escoltaria algun soroll?... 

 

Les obres que hem vist són les següents: La bailarina de Avinón, Fruit Bowl, Els coloms i La platja de la  Barceloneta.  

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!