UN MUNT DE MOTS

S`està celebrant la 6ª edició del Munt de Mots, un Festival de narració oral de Barcelona. Hi ha una pila de llocs que fan espectacles infantils o d'adults. Si voleu cliqueu a la seva web, ala pestanya activitats. 

 

Avui divendres 23 d'octubre fan un conte al Pati Llimona. Ho fan en castellà i és una activitat gratuïta: 3Líos Trío (Colòmbia – Itàlia – Catalunya) Un viatge a través de la música, la imatge i la paraula.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!