LA MALETA VIATGERA

Les "maletes viatgeres" ja han començat a voltar per les cases!!! Quina il·lusió! Cada curs té la seva maleta on un cop per setmana va a casa d'algun infant, perquè la pugui compartir amb la seva família! perquè puguin gaudir de la lectura! Ah, i també de la música! La Núria ha preparat un Cd per cada maleta!! 

 

Ja fa anys que fem aquest projecte de la "maleta viatgera" per impulsar la lectura en els infants i també perquè ens ajuda a cohesionar la família amb l'escola. Sobretot a través de les vostres intervencions escrites a la llibreta que hi ha dins de la maleta.  Com també quan els infants expliquen com heu vivenciat la maleta a casa.

Els hi agrada molt poder ensenyar el dibuix què han fet i llegir el que heu escrit, és el seu moment especial de protagonisme!!! 

 

 

Recordeu de tornar-les el dia acordat per cada grup!!! moltes gràcies! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!