EL TALLER DE LA FOTO-RECORD

Ja tots els cursos d'Educació Infantil hem fet el taller de la foto-record amb les formadores, la Maria i la Vanessa, del museu Picasso. Aprofitem per agrair la seva participació i també a les famílies per haver portat la foto! 

 

Bé, ara us explicarem una mica en què va consistir l'activitat. La fotografia havia d'estar associada amb algun sentit. Aleshores relacionàvem aquell record amb l'art i ho plasmàvem des dels diferents sentits. Quin color ens recordava, quina olor ens suggeria, quina textura s'apropava,  quin soroll s'escoltava en aquell moment, quin detall relacionàvem...Cada pregunta tenia relació amb un dels cinc sentits.


Així és que vam utilitzar els sentits sentint-los. Cada infant segons el què responia escollia una textura, una olor, feia un dibuix diferent i ho col·locava com volia!  També havien de pensar un títol de l'obra. Convertint-se així en l'artista què porta a dins! Aquesta activitat va ser una possibilitat més de poder treballar els sentits. 

 

Si voleu veure imatges cliqueu a la pestanya de Fotos i vídeos. 


 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!