VÉNEN ELS PADRINS I LES PADRINES

Una de les activitats intercicles que fem a l'escola és que els nenes i les nenes de cinc anys tenen un padrí o una padrina de cinquè. Així quan passen a Primària tenen una persona de referència que els cuiden i se senten més segurs! 

 

Ja fa molts dies que van venir a l'edifici d'Educació Infantil a presentar-se, però fins avui no us ho hem pogut explicar. I és que anem de bòlid i ens falten hores. I bé com us anàvem dient el dia que van venir ens van portar un regal ENORME, un dinosaures fet de cartró. En Miquel el conserge de l'edifici de Primària va ser l'enginyer. Moltes gràcies!! 

 

 

També vam anar un dia al parc de la Ciutadella tots junts! Ens ho vam passar pipa! Allà vam anar a la recerca del mamut. Vam fer com el conte d'Anem a caçar un ós pel parc, però en compte de buscar un ós, buscàvem un mamut. Va ser molt divertit, també travessar per diferents llocs i a sobre acompanyats dels padrins i de les padrines.  Després vam fer una activitat conjunta on cada parella dibuixaven el mamut. 

 

Va estar molt bé! Hi ha moltíssimes imatges de tot plegat a la pestanya de Fotos i vídeos. 


Durant el curs continuarem fent més activitats intercicles ja us les anirem explicant! 

 

 


 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!