L'ALTAR DE PICASSO

El divendres passat en el grup de cinc anys van participar la Paola, la mare del Daniel i la Gina, la mare del Jan. Com que elles són mexicanes i fa poc havia estat la festa de Tots Sants o també coneguda com la festa dels morts, dons van voler fer una activitat lligada amb la mort i amb en Picasso. 

 

En un principi sobta el tema de la mort, però com escola no podem ignorar-lo, ja que la mort existeix igual que la vida. Pels infants és normal si se'n parla i no es tracta com un tema tabú. Així és que com que Picasso ja és mort, li vam fer com una mena d'altar. 


L'activitat va ser un pèl agitada, els infants estaven inquiets i va costar una mica, no va ser un dia que estaven tranquils, però el resultat va quedar molt bonic i curiós.  Agraïm la participació de les mares! 


Si voleu veure més imatges cliqueu a la pestanya de Fotos i vídeos. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!