EN TABALET

El grup de les Tortugues aquesta setmana a l'hora del conte hem explicat En Tabalet. L'hem representat amb peluixos i els ha agradat molt! I quina por quan s'acostava la serp!!! Quins xiscles, sort que al final la mare, la Marieta Cua curta, salva en Tabalet!!!! 

 

Us posem aquest enllaç per si no coneixeu el conte. És de la pàgina edu365.cat. 

 

 

Aprofitem per comunicar-vos que els dimecres al matí farem l'activitat de l'hora del conte.  Això vol dir que explicarem un conte de forma teatralitzada, amb música, amb titelles, amb el llibre, amb objectes, amb decorats, etc...Explicarem el conte d'una forma més elaborada i especial.  

Això no treu que en qualsevol altre moment és pugui explicar un conte, ja sigui pel plaer de llegir-lo o perquè va unit a un centre d'interés. 

 

També lligat al món dels contes us informem que els dijous al matí farem  dos grups i que un anirà a la biblioteca de l'escola i l'altre grup farà activitats amb la pissarra digital. I després canviatrem, de manera que tothom  farà les dues activitats. 

 

I esperem que els infants gaudeixin de la lectura,


tant o més que nosaltres! 

 

 Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!