VÍKINGS I PIRATES

Ja sabeu que tant a Primària com a Infantil es realitza el projecte de l'Escolta'm. Pels que no recordeu que és, doncs és una activitat on la tutora i tres nens/es es reuneixen. Els infants parlen i la tutora escolta. En Educació Infantil les tutores han d'estirar una mica més del fil per tal que sorgeixin les converses, però això potser no és el més important, sinó que es crea un vincle molt especial. Tenen la seguretat que hi ha un temps dedicat a ells/es. A tenir una exclusivitat. Hi van setmanalment infants diferents. 


Doncs bé, en una sessió de l'Escolta'm del grup de cinc anys, en Jan va expressar que a ell li faria il·lusió pel seu aniversari fer una guerra simbòlica entre víkings i pirates. I així va ser com d'una conversa va sorgir una activitat de tot el grup molt engrescadora. 


Es va parlar sobre la idea amb el grup i es va decidir que com que en Darío marxava de l'escola per anar a viure en un altre país, doncs de fer la festa i el comiat tot junt. Quina idea més bona! 


Així és que es van fer dos grups i cadascú la pertinent disfressa. També cadascú les seves bales (blanques o negres) i el seu tipus de canó. (No cal que us diguem tot el que vam treballar:llengua,  plàstica, matemàtiques, creativitat...).


Tot plegat era donar ales a la imaginació. A  jugar fent de personatges en una història inventada! Què divertit! I és clar, no podia faltar anar a la recerca d'un tresor. Així és que també vam fer orientació espacial! I què era el tresor??? monedes de xocolata!!! que bones!!! 


Ens ho vam passar genial!

Era l'interès d'un infant, però es va convertir en la il·lusió de tot un grup.

La cohesió va ser total! 


Aprofitem per desitjar-te Darío i a la teva família que us vagi molt bé la nova etapa! 


I a la pestanya de Fotos i vídeos teniu una entranyable pel·lícula!!! 
Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!