L'ARANYA TREBALLADORA

El grup de quatre anys estem treballant el conte de: L'aranya treballadora de l'autor Eric Carle. És un conte d'estructura repetitiva amb un final inesperat. A través del conte treballem els sons dels animals i els animals. A més a més,  tenim una capsa per poder jugar amb els personatges del conte i representar el conte. Tot jugant practiquem la llengua , aprenem i ens ho passem molt bé! 

 

El conte ha estat un punt de partida per començar a escriure paraules. En concret els sons dels animals, que són fàcils.  I també de llegir a través de relacionar uns cartrons amb els sons escrits i els animals dibuixats.  Estem gaudint molt! 

 

Us hem penjat un vídeo del conte en anglès, però si el voleu mirar en paper és aquest. Recordeu que també el podeu trobar a les biblioteques del barri. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!