EL CENTRE DE SALUT

El grup dels Cavalls i les Eugues hem començat a jugar al Centre de Salut. Hem muntat amb il·lusió un petit centre de salut, que té sala d'espera,  una llitera, medicaments (buits), cartells i imatges del cos.  

 

Un racó fantàstic per conèixer el cos, per practicar la llengua, per jugar, per riure, per aprendre, per passar-ho bé! 

 

La mestra, la Marta primer fa de model lingüístic ensenyant com és l'estructura del joc. Les salutacions, dir on fa mal, com s'ho han fet, el què han de prendre... Com sempre repetim, una llengua s'aprèn tenint models i practicant. I quina millor d'aprendre que jugant? 

 

Com que alguns ja saben escriure poden receptar o sinó ho copien d'uns cartells. També fan una llista dels pacients que s'esperen. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 4
 • #1

  Daniele Sinner (viernes, 03 febrero 2017 11:01)


  Quality articles or reviews is the main to be a focus for the viewers to pay a quick visit the website, that's what this website is providing.

 • #2

  Evan Hafer (martes, 07 febrero 2017 15:48)


  Great article, exactly what I was looking for.

 • #3

  Teofila Needleman (martes, 07 febrero 2017 16:16)


  Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Thank you

 • #4

  Joie Hinman (jueves, 09 febrero 2017 20:56)


  Definitely imagine that that you stated. Your favourite justification appeared to be at the net the simplest factor to take note of. I say to you, I certainly get annoyed while other people think about issues that they just do not recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and also outlined out the whole thing with no need side-effects , folks could take a signal. Will probably be again to get more. Thanks

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!