S'HA FOS!

I el nostre iglú del pati metafòricament s'ha desfet! I així és com entre tots en un gran ritual ens hem acomiadat.

 

 

Al estar construït amb garrafes l'havíem de  llençar al contenidor groc per reciclar. Per tant, vam sortir tots plegats convertint-nos en la cucafera més llarga de nens i nenes amb garrafes per llençar!!!

 

 

Amb els infants , encara que siguin petits/es, se'ls hi ha de fer la benvinguda dels projectes com també dels acomidaments. És a dir, fer-los saber que el projecte s'ha finalitzat. D'aquesta manera tanquen i d'una forma similar ho traspassen a la vida, on etapa a etapa anem vivint i on finalment també s'arriba al comiat, a la mort. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!