TEXTURES


Els Dinosaures a partir del conte: On viuen els dracs  hem treballat les emocions i sobretot les pors des de diferents vessants i activitats. Avui us expliquem l'activitat que hem fet amb textures.  Vam parlar de les diferents pors i vam dibuixar diferents monstres. Per pintar-los vam fer dues textures: escames de sabó amb pintura i sabó en pols amb pintura.   Pintar amb les mans generalment acostuma a ser molt plaent, però això al final potser no és el més important, sinò que s'ha donat un espai per poder  PARLAR DE LES PORS.


Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!