"VINE TORTUGUETA, VINE..."

El grup de tres anys hem començat un nou tema. Ens hem endinsat  a l'apassionant món de les TORTUGUES! Ho hem iniciat a partir de la narració del conte: La Tortugueta i la Cançó del mar   que vam explicar a l'hora del conte.

 

Estem fent diverses activitats per aprendre coses d'aquests animals. Però el més important, és com ho fem. Els infants observen ja sigui les tortugues del pati,  en fotografies, llibres o vídeos, ens fixem en detalls o en diferències, en parlem, es qüestionen, oferim  informació en diferents formats... tot plegat un procés per aprendre a aprendre, sigui el que sigui.

 

Moltes gràcies per portar llibres, ninos...! Continuarem el proper trimestre encara gaudint d'aquest tema!

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!