DUES PEL·LÍCULES!

El grup de cinc anys durant el segon trimestre hem estat treballant de valent els eixos del Currículum d'Educació Infantil des d'una activitat molt motivadora: GRAVAR UNA PEL·LÍCULA! 

 

Per començar vam partir del treball de la POR i de dos contes Allà on viuen els monstres  i Una pesadilla en mi armario.

 

Algunes activitats dels contes, ja us les hem anat explicant.

 

Una altra activitat va ser la construcció d'una història a partir del binomi de la fantasia de Gianni Rodari. Més endavant ja us explicarem que és el binomi de la fantasia. Els infants es van  posar d'acord en escriure  un guió. Per tant, vam treballar la gramàtica i la seqüència temporal. I se'ns dubte gràcies a la "story board"  doncs vam treballar el dibuix. 

 

 Per poder treballar millor s'ha dividit el grup en dos. Per tant, hem realitzat dues pel·lícules!

 

Els protagonistes de la pel·lícula han estats escollits pels mateixos infants. Qui va voler es va presentar a la selecció.  Els infants tenien clar que havien de valorar les capacitats que tenien els i les aspirants. I els que no eren votats comprenien que no tenien prou aptituds. Tot això s'ha fet des del respecte i amb naturalitat. 

 

Tot això comporta molta feina de cohesió de grup i sobretot de treball en valors. També una potenciació de la creativitat i la imaginació. I se'ns dubte l'escriptura, el domini d'algunes tècniques cinematogràfiques, orientació espacial, matemàtiques, plàstica...

 

 

Aquí podeu veure unes seqüències de la pel·lícula amb el fons de croma. 

 

 


 

 

Més endavant us penjarem les pel·lícules! Els infants el dimarts 15 ja les van poder veure a la gran estrena que vam fer! Una presentació de gala com a les grans pel·lícules! I també crispetes per tothom! 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!