FEM LLISTES


Els Cavalls i les Eugues quan juguen en el supermercat fan un treball d'escriptura. Cada infant al seu nivell.  Els infants escriuen llistes ja tots sols  (sigui com sigui) del que volen comprar o amb ajuda de cartells/etiquetes per poder copiar amb un model quan no acaben de sentir-se capaços. 

 

En aquest inici se'ls respecta que no ho hagin escrit ortogràficament correcte. Aiixò en aquest moment no és el més important, sinò que tinguin interès i motivació per voler escriure!

 

Escriure és molt complex perquè cal posar en marxa molts processsos mentals: deletrejar lletres fonèticament, descartar, recordar el so amb la forma escrita... però des del respecte amb el suport es llancen a l'aventura d'escriure i així van aprenent. 

 

 

 

 

 

Un cop escrita la llista van a comprar al supermercat i han de llegir la seva pròpia llista. Aleshores s'accionen altres processos mentals d'autocorrecció. Ells mateixos busquen estrategies per comprendre el que han escrit, tan si està escrit o no amb totes les lletres.  Un bon recurs que també s'activa és la memòria. 

 

Us animem a que us ajudin fent la llista del què vosaltres voleu comprar al supermercat. Els encanta  sentirque són útils i que estant aprenen!

 

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!