APLEC DEL PAS PETIT

Fa uns quants anys,vuit en concret que petits i grans celebrem la trobada de l'aplec del pas . Des dels infants de l'escola bressol, educació infantil (el grup de tres anys) fins els  instituts. Els infants  de la Xarxa 0-18. Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera/Gòti). 

 

En aquesta trobada totes les escoles que hi participen preparen  uns materials per tal que  els infants puguin jugar i cada any són diferents segons un centre d'interés. Aquest any era el de les Olímpiades. 

 

D'aquí poc us penjarem imatges a la pestanya de Fotos i vídeos. 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!