UNA TARDA DE CONTE

 

 

 

Ahir vam explicar el conte: El rei Jan i el Drac de l'editorial Joventut.  Tracta de tres infants que construeixen una cabana, un castell per fer front a dracs i bésties. Un conte per vèncer les pors i crear vincles d'amistat. 

 

 

Arrel del conte els infants van voler construir també la seva cabana, el seu castell invencible! Així és que van rumiar com construir-la  i dit i fet: cabana acabada  i llesta per fer volar la imaginació!!!! 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!