DESCOBERTA

Durant la primera setmana alguns dies va ploure  i el jardí de l'escola estava ple de bassals. Així és que com que ara tenim un munt de botes i xancletes els infants es van equipar per fer un munt de descobertes.

 

OBSERVAR

TOCAR

EXPLORAR

COMPARAR

 

En aquestes edats els encanta fer trasvassaments i són molt útils pel seu desenvolupament cognitiu.  Fer expermiments, observar les seves pròpies hipotèsis, fer-ho de forma manipulativa amb un material de l'entorn fantàstic per poder establir comparacions, relacions i transformacions dels diferents elements.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!