RECORDEM

Després d'una sortida hi ha un treball de consolidació dels coneixements i de memòria. De prendre consciència d'aquest procés i de les eines que s'utilitzen per activar-la. Una de les maneres és PARLAR i MIRAR imatges de la sortida. Aquest any engeguem un nou projecte per treballar a posteriori les  sortides. Serà un llibre que reculli totes les sortides. És evident, que en gran grup se'n parla, però alhora també es fa en petit grup. 

 

 

Escollint quina documentació volen

Finalment van escriure que era cada imatge. I com en moltes ocasions l'escriptura no és la mateixa en cada infant. Alguns  necessiten ajuda, d'altres no. Cal respectar-ho. Poc a poc,  aniran aprenent.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!