MIREU, MIREU!

Aquí podeu veure les dues animacions que vam fer el grup dels Minions! 

 

Per a realitzar aquestes pel·lícules en stop-motion, vam treballar en 2 petits grups. El primer que vam fer va ser preparar l'escenari, que havia de ser tot blanc per a què els Minions es veiessin bé. Aleshores, vam preparar els protagonistes: els 12 Minions que sempre tenim a l'aula. Cada alumne va ser l'encarregat d'un Minion, de manera que havia de situar-lo a l'escenari i anar-lo movent a poc a poc. 

 

Vam descobrir que per fer la pel·lícula havíem de moure els Minions molt a poc  a poc i fer una fotografia cada cop que els canviaven de lloc. Un cop fetes totes les fotos, les vam ajuntar i ens vam quedar meravellats perquè veritablement semblava que es moguessin sols!

 

El següent pas va ser pensar en els títols que volíem posar a les nostres pel·lícules. Els guanyadors van ser " Minions de la risa" i "Els Minions TunTun". A continuació, cada grup va crear el seu rètol de presentació de la pel·lícula, el del títol i, finalment, el dels títols de crèdit per a què  poguèssim saber qui havia fet cada pel·lícula.

 

 

Ben aviat podreu veure les fotografies del procés de realització! 

 

Agraïm a l'Aina per la producció de l'animació! 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!