ELS PADRÍNS I LES PADRINES

Ja fa molts cursos que fem una activitat molt entranyable. Consisteix en que els infants de cinquè apadrinen als de cinc anys, de tal forma que quan van a l'edifici de Primària ja hi ha algú que els acull, que els coneix!

 

Fent aquestes xarxes socials s'ajuda a consolidar uns vincles que frenen l'assetjament escolar. Això no vol dir que a l'escola  n'hi hagi ,però realitzar aquest tipus d'activitats són una bona mesura de prevenció. 

 

Els infants van ser assignats per les mestres segons les característiques d'uns i altres. Es van fer un obsequi amb molt d'afecte. I ja van intereccionar, cada parella a la seva manera. Quina gràcia veure com els cuiden!! I tan petits i petites com eren i ara ja són padríns i padrines!!! 

 

Més endavant farem més activitats! Podeu veure les imatges a la pestanya de Fotos i vídeos. 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!