EL LLIBRE DELS NOMS

Les Àguiles ja tenim apunt el nostre llibre dels noms. Amb aquest material hem pogut conèixer, més a fons  les lletres del nom propi, tant d'ells mateixos/es com la dels companys/es. La lletra que ha tingut més protagonisme ha estat la inicial. Però alhora també han observat que una mateixa lletra pot estar en altres noms  i en altres posicions, inclús repetida. Els infants observen, comparen, dialoguen  i aprenen. 

 

Concretament a través de converses i observacions hem fet un collage amb les lletres del seu nom, hem creat un personatge amb la seva lletra com a cos i hem fet una creació artística de la seva lletra inicial.  Tot plegat a servit per tenir més present l'abecedari. 

 

Tot aquest treball l'hem realitzat durant la primera franja horària del matí i amb la meitat del grup per atendre millor les necessitats de cada infant. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!