MÉS PROPOSTES

Com en qualsevol activitat, espai, manera de fer anem canviant segons les necessitats, el moment... I ara en el jardí hem delimitat la zona de jugar amb fang, per tal que no quedi tot enfangat. Darrera la font hem creat una mini zona de joc de pilota, que acostuma a ser de  futbol.  Una petita zona de bàsquet per encistellar la pilota al castell. I en el porxo li estem donant més vida al minimón d'animals i al racó del joc simbòlic!!!

 

A part tenen les estructures per enfilar-se o lliscar, la delicia de la font per relaxar-se observant els peixos i les tortugues, tot el reguitzell de fulles que ara a la tardor van caient per terra, el sorral per jugar amb més intimitat, les caixes per fer construccions i les casetes. 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!