EL CUBISME

Aquest dimecres tot Educació Infantil vam realitzar uns tallers relacionats amb el cubisme, gràcies a la participació d'algunes famílies i us hem de dir que va estar molt bé. Van participar amb molta il·lusió i amb moltes ganes!

 

Hi havia cinc propostes on els infants podien anar-hi si no estava ple. Una proposta de música on cantàven una de les cançons de Pablo Picasso, una altra la narració de la vida també del mateix artista, un altra un collage de tres artistes cubistes: Diego Rivera, Pablo Picasso i Maria Blanchard, una altra la visualització d'un vídeo sobre com treballen els artistes en els seus tallers i  finalment un altra proposta en una aula de joc lliure. 

 

Al vestíbul podeu veure les fantàstiques obres que van fer amb la tècnica del collage i dins de cada infant un aprenentatge que s'emporten a la seva motxilla de la vida! 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!