ESTÍMULS

Els propis infants són generadors d'estímuls, per això trobem tan interessant que es barregin diferents edats. Sense forçar les coses i de manera natural. Amb els ulls d'infant, amb la mateixa perspectiva. 

 

Des de l'interés d'algun infant per jugar amb l'abecedari ha sorgit una motivació per molts d'altres infants que també han volgut involucrar-se. Han començat a escriure principalment el seu nom o el dels companys/es. Entre ells/es es corregeixen, s'ajuden, es feliciten, aprenen. 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!