MOLTS VÍDEOS

Ja podeu veure els vídeos de diferents activitats. El "maniqui challenge" que hem gravat els infants del cicle superior amb els del cicle infantil a l'escola d'infantil. Es tracta d'una nova corrent audiovisual que consisteix que totes les persones s'han de quedar immobils mentre la càmera grava. És una activitat divertida que treballa la cohesió de grup i el domini del cos. Increïble veure com petits i grans s'estaven quiets! 

 

L'altre vídeo és de l'espectacle de Les mans de la companyia Fes-t'ho com vulguis. En aquesta ocasió van gaudir plenament de la combinació de diferents llums i tècniques.  En el vídeo podreu veure les cares dels infants ben embadalits i sorpresos! 

 

I ja per últim us mostrem el vídeo del conte: El pirata de les estrelles, representat per l'equip de mestres. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Xavi (miércoles, 28 diciembre 2016 06:09)

    Quina feinada. Felicitats a totes i tots els protagonistes!

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!