PASTA DE SAL

A l'aula de tres anys hem iniciat un nou espai de manipulació amb la pasta de sal. Consisteix en barrejar farina, sal i aigua. I després posar-hi molta imaginació per convertir la massa en allò que més t'agradi: croquetes, pitza, serps, personatges, pa, mandonguilles...

 

Mentre estiren, tallen, xafen, rodolen, piquen, enrosquen... de vegades estan en silenci o d'altres es comuniquen. Aquestes converses estimulen el llenguatge, la cohesió i fins hi tot són generadores d'aprenenentatge perquè es qüestionen entre ells/es.

 

 

Aquesta proposta també hi és en l'estona d'espais oberts. Podeu veure imatges a la pestanya de Fotos i vídeos.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!