EL PARACAIGUDES

I que divertit fer volar el paracaigudes! Amb la Núria hem treballat conceptes musicals mentre experimentàvem amb el cos i el paracaigudes. Hem gaudit molt de la sessió! El paracaigudes simbolizava el mar amb onades molt tranquiles o mogudes, o també un vaixell... relaciontant-ho amb la música. tot plegat perquè de forma vivencial assoleixin el coneixement musical. 

 

 

Les sessions de música també es relacionen amb els centres d'interés que es treballen a l'escola o amb  les festes populars. Així doncs,  ja estan immersos també en el món del mar, els pirates, el vent, les estrelles... del conte: El pirata de les estrelles. 

 

Aquí podeu veure els Minions que bé que s'ho passen!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!