LEGO ROBOTIX

Avui al matí l'empresa " Lego Education" han realitzat un taller  per a cada grup de quatre i cinc anys. Per tant, no hem barrejat edats.

 

L'activitat consistia en la narració d'una petita història per tenir un objectiu per construir. En el cas de les Àguiles resulta que hi havia hagut una gran nevada i havien de construir una casa pels animals. I en el cas dels Minions què podien construir per accedir a la Lluna. Han sortit idees genials: un drac que vola, un coet i moltes grues per arribar ben amunt!!

 

 

Per fer aquest taller ens hem organitzat igual que a la resta de dies. Hem dividit el grup per tal de treballar millor.  El grup de quatre anys estava a informàtica i el de cinc anys fent principalment matemàtiques ( tot i que també com que treballen en petits grups utitlitzen la biblioteca).

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!