TEMPORAL DE NEU

A la classe de les Tortugues també ha arribat un temporal de neu!

 

Hem fet núvols de diferents colors amb la tècnica del sabó i pintura. Consisteìx en barrejar  amb les mans escates de sabó amb pintura . Una activitat molt sensorial on intervé el tacte, la vista i l'olfacte.  A la majoria els va motivar participar en la proposta. 

 

Com sempre no fan l'activitat tots alhora.  Sinó que mentre uns juguen, anem convidant als altres a fer l'activitat. Se'ls anima, però si mostren un rebuig pel tipus d'activitat els respectem o busquem altres maneres per tal que ho puguin fer. Per exemple, en aquest cas era pintar amb les mans i  se'ls oferia un pinzell.

 

Uns dies després vam fer els flocs. Consistia en potenciar el grafisme, fent: ratlles, punts...  amb diferents colors d'hivern. I després verníssar amb purpurina. Teniu el mural penjat al vestíbul de l'aula de tres anys!

 

Ara només ens falta la neu de debó!!!

 I si voleu veure més imatges cliqueu a la pestanya de Fotos i vídeos.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!