ELS PIRATES

El Carnestoltes ja està a tocar i ja hem llançat la gran pregunta a les Àguiles: 

 

COM PODEM JUGAR A PIRATES?

 

D'aquí uns dies també ho preguntarem a la resta de grups. A través d'aquesta pregunta volem que els infants relacionin els coneixements que ja tenen amb nous conceptes, que facin hipotèsis, que pensin, que argumentin, que escoltin, que s'ho passin bé! i que sobretot aprenguin a aprendre! 

 

El conte El Pirata de les estrelles és el fil conductor i juntament amb aquesta gran incògnita sobre com podem jugar a pirates comencem aquest projecte!! Quina il·lusió i és que això ja s'encomana, dels uns als altres ja s'ho expliquen.  Es van motivant i sorgeixen propostes! 

 

Entre els Minions i les Àguiles ha sorgit la necessitat de construir vaixells. Així és que com grans científics estem provant quins vaixells fets  pels propis infants  funcionen millor o perquè no suren. 

 

De mica en mica us anirem explicant com va avançant el projecte!!!

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!