ES VA ACOSTANT...

La festa del carnestoltes poc a poc ja es va acostant. Recordeu que el dia 15 de febrer cal que porteu la disfressa en una bossa i tots els complements AMB EL NOM! Tingueu en compte que la disfressa la utilitzarem diferents dies per jugar o representar el conte. Per això cal que sigui fàcil de posar i treure! 

 

 

El Rei Carnestoltes arribarà el dilluns 20 de febrer i com tots els reis ens manarà unes ordres ben divertides!

 

Una ordre per cada dia i  tothom per fer disbauxa i xerinola haurà d'obeir! Per aclarir-vos una mica us informem de tres ordres: 

 

DILLUNS: cal portar disfressa de pirata bàsica (un mocador al cap i samarreta de ratlles és suficient). Si teniu algun altre element que identifqui els pirates doncs també serveix. 

 

DIMARTS: Més endavant el Rei ens ho dirà!

 

DIMECRES; Més endavant el Rei ens ho dirà!

 

DIJOUS: Venir disfressats del que vulgueu. Pot ser una disfressa confeccionada a casa, comprada... NO CAL que tingui relació amb el conte del Pirata (o sí, com vulgueu).  En Rei Carnestoltes també li agrada que tothom pugui anar per un dia del que més li agradi!!! I per lluir-nos força farem una desfilada a la sala polivalent!!! 

 

 

DIVENDRES: Ens vestirem a l'escola amb la disfressa que heu confeccionat a casa relacionada amb el conte: El pirata de les estrelles i que el dia 15 de febrer ja haureu portat a l'escola. 

 

 

Moltes gràcies famílies!!!

 

Qualsevol dubte pregunteu a l'equip d'Educació Infantil! 

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!