AI, QUIN MAL!

Els infants ja han dissenyat el centre de salut i hem buscat els materials i ho vam enllestir.

Un cop muntat, tothom a jugar! Cadascú té un rol assisgnat: metge, malalt/a, infermer/a,  farmacèutic/a... I un ordre per jugar: els malalts/es s'esperen a la sala d'espera (realment treballant la paciència), després l'infermer/a apunta els noms per poder avisar als malalts que entrin a la consulta (es treballa l'escriptura), el o la metge cura als malalts (es treballa el llenguatge: les parts del cos i el tracte humà), després es fa la recepta i han d'anar a la farmàcia a comprar-ho (es treballen conceptes matemàtics).

 

 

Tot plegat una manera de practicar la llengua, de cohesionar el grup, d'aprendre les parts del cos... Els hi agrada moltíssim!!! Quan estant allà hi ha molts tipus de mals i es cura tot!!! No us espanteu si arriben a casa amb venes o mals perquè són guariments del centre de salut!!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!