BON DIA!

Cada matí com a ritual ens saludem tot el grup i aprofitem per treballar la llengua i les matemàtiques.Després és el moment de fer conversa d'explicar coses que volen els infants, de mostrar els objectes que han dut de casa o per explicar quines activitats hi ha proposades... 

 

Ara en el grup de cinc anys hem introduït una nova dinàmica en l'activitat del bon dia i en lloc de respondre en català: bon dia  ho fem en la llengua d'un infant del grup dels Minions. Els hi està agradant molt dir: bon dia en llengües diferents! Així és que si al matí us responen amb alguna cosa que no enteneu, no us estranyeu, perquè voldrà dir que han aprés unes noves paraules. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!