EL CUB DIFUSOR

Ens agrada molt que els infants experimentin amb la llum, per això a part de tenir taules de llum i el retroprojector ara hem introduït el cub difusor de la llum. És un cub que s'utilitza per fotografia. En el nostre cas, serveix per experimentar amb el propi cos, la llum i les ombres. 

 

 

Així com en les taules de llum i el retroprojector és una vivència més individual perquè acostumen a fer les seves pròpies creacions, mentre els altres s'esperen.  En canvi amb el cub  és una vivència col·lectiva ja que juguen uns quants alhora. Uns a dins i els altres a fora, experimentant: què passa si em poso més a prop, més lluny...  mirant o fent...descobrint, rient, jugant...Acostumem a posar música perquè així també convida a moure el cos. 

 

Un cop ja hagin vivenciat amb el propi cos i la llum, més endavant inclourem més elements.  

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!