ESMORZARS SANS

Ja sabeu que com a equip de mestres us animem a no portar esmorzars prefabricats (brioxeria, galetes envasades...)  per diferents raons: 

 

SALUT: Per evitar consumir un menjar massa calòric i poc nutritiu. A la llarga augmenta el risc de desenvolupar obesitat i diabetis.

 

MEDI AMBIENT: Per no generar tants resudis de plàstics o papers.

 

ECONOMIA: Podreu estalviar diners. 

 

Un esmorzar saludable pot ser: fruita o un petit entrepà.  I sobretot no cal grans quantitats, l'esmorzar gran el feu a casa PER VENIR AMB ENERGIA i a l'escola un petit piscolabis (tastet).

 

En el cas menjar un entrepà (petit i de pa de forn) ajuda a tenir una bona dicció, és a dir a produir correctament els sons. Si tot el menjar que oferim és massa tou no ajudem a tenir: llengua, llavis o maxil·lars més forts.  Si fem prendre consciència de com és la boca  i tot el que té per produir sons (dents, paladar, boca, llengua....)ajudarem a desenvolupar la parla. 

 

 

Aprofitem per recordar que l'esmorzar ha d'anar dins d'una carmanyola (on el menjar no li cal paper d'al·lumini) i un tovalló (petit).  Tant la bosseta com el tovalló us aconsellem que ho renteu cada setmana. 

 

 

I ja només queda afegir que el dimecres tota l'escola esmorza fruita!!! Durant l'estona de l'esmorzar aprofitem per fer matemàtiques comptant les fruites que porten els infants. 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!