L'ORDRE

A l'escola hi ha un lloc per a cada cosa i per tant un ordre en l'espai. Els infants saben on poden trobar les coses i per contra també on guardar-les. De vegades costa que les guardin, però és un hàbit que anem treballant. 

 

També hi ha un ordre en la distribució del temps. Al matí les activitats són més dirigides i s'acostumen a fer en grups partits per treballar millor les necessitats de l'alumnat. I a partir de l'estona de l'esbarjo ja poden escollir què volen fer, amb qui i durant quanta estona.  Després de dinar continua la franja dels espais oberts. 

 

En certa manera l'ordre va lligat una mica als límits. I alhora els límits a la llibertat. 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!