GRRRRR!!!

El proper diumenge, el 23 d'abril, serà la Diada de Sant Jordi. Una festa on es recorda la llegenda de Sant Jordi, on es poden comprar o mirar mils de llibres i ensumar mils de roses! 

 

A l'escola, tot i no caure la festa entre setmana, també hem volgut celebrar-la. Per això, ja estem inmersos en el tema. Aquesta setmana, fins hi tot, fem espais oberts des del matí i tenen diferents propostes: 

 

confecció de dracs

representació de la llegenda

confecció de castells

joc simbòlic de la llegenda

pintar dibuixos de: dracs, cavallers, princeses...

escoltar la narració de la llegenda! 

 

A més a més, com heu vist en el calendari hi ha tres tardes on les famílies vindreu a fer la: TARDA LITERÀRIA!!! Que bé, ens fa molta il·lusió! 

 

Per si no coneixeu la llegenda: "Temps era temps que un drac ferotge atemoria els voltants de Montblanc. Devorà els animals de pastura fins al punt d'amenaçar la integritat dels pobladors de la vila. Per tal d'evitar l'atac de la bèstia es decidí lliurar-li cada dia un montblanquí. Es va fer un sorteig entre la població, inclosa la família reial, i la sort volgué que la persona triada fos la filla del rei. Quan es disposava a ser engolida pel drac aparegué un cavaller i la salvà ferint de mort al drac. Era Sant Jordi. On el drac vessà la seva sang hi nasqué un roser amb roses vermelles. Des d'aleshores es manté la tradició catalana per la qual els homes lliuren una rosa a la seva estimada."

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!