VINCLES

Abans que comencéssim les vacances de Pasqua van venir a l'edifici d'Educació Infantil els nens i les nenes de primer a visitar-nos i a jugar! A ells i elles els encanta venir per retrobar-nos amb les persones, amb les joguines, el jardí, les classes...

 

I a nosaltres ens agrada molt que es creïn aquests vincles. Els germans i germanes es retroben i els altres infants formen uns llaços que enforteixen les relacions, perquè així es coneixen, perqué ja tenen coses en comú. Juguen grans amb petits, s'expliquen coses, s'ajuden, parlen, s'ensenyen...

 

 

Aquest tipus d'activitats fan que en tenir una xarxa social més forta, en un futur ajuda a prevenir els possibles assetjaments. Que no vol dir que a l'escola n'hi hagi. Per això, justament fer aquest tipus d'activitats són interessants per prevenció i per la resta de beneficis. 

 

Fins aviat!!!! Podeu veure imatges a la pestanya de Fotos i vídeos. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!