LES DINÀMIQUES

Cada dia després de la franja horària del menjador cada grup va a la seva aula abans de començar els "espais oberts" i parlem una estona. Expliquem quines propostes poden trobar en els "espais oberts" i parlem si hi ha algun tema que vulguin comentar. 

 

Durant aquesta estona és necessari un respecte, torn de paraula, temps, confiança, escolta, un estar-se quiet/a... és una trobada amb el grup, on hi ha un consens de comportament. Un cop finalitzada ja obrim les portes i comencen els "espais oberts". 

 

Cada infant decideix què vol fer, amb qui i durant quanta estona. De sobte s'acaba el silenci i hi ha un rebombori d'infants que canvien de lloc, que busquen la destinació. I després torna la calma, la concentració. El silenci o el brunzit de l'activitat, apareix el plaer per allò que es fa. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!