EL SUPERMERCAT

A l.'aula de quatre anys hem iniciat EL SUPERMERCAT.  

 

Mitjançant el joc simbòlic els infants practiquen la llengua tant oral com escrita, com també relacionar-se i gaudir de l'activitat. 

 

El supermercat compta en tot de productes ben classificats i ordenats, uns caixers, cistells i una capsa per deixar el que s'ha comprat. 

 

D'aquesta manera els personatges són: les persones que compren, les que cobren i les persones que reposen. I d'altres que apareixen de forma espontània. 

 

En un principi el procés per jugar consisteix en escollir qui farà cada personatge. Si és la persona que compra ha de fer una llista. Per això hi ha imatges dels productes amb el seu nom corresponent perquè ho puguin copiar.

Els infants més atrevits depenent de la seva fase d'escriptura no els hi cal. I per les Tortugues tenen l'opció d'enganxar les imatges en un full.  

 

Aquest procés  ajuda a pensar abans de comprar: què vull? què necessito? (tot i que algú li pot passar com els adults que surti amb el carro més ple del que havia pensat). 

 

Després a la caixa paguen i cobren segons el que els infants creuen. I deixen el què han comprat a la capsa perquè ho endrecin. 

 

Com a joc simbòlic també apareixen emocions i manifesten tensions o conflictes. El paper com a mestres és d'observar com es desenvolupa el joc i  segons com també participar per fer de model lingüístic o respondre les necessitats dels  i les alumnes.

 

Els infants poden jugar-hi en les franges dels espais oberts i es relacionen infants dels tres cursos.

 

S'ho estant passant molt bé! 

 

Podeu veure imatges a la pestanya de Fotos i vídeos. 

 

 

 

 

 

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!