HONORANÇA PEL CARLES CAPDEVILA

No volem acabar el curs sense retre una honorança a en Carles Capdevila.  Un gran comunicador i periodista que ha mort, però no tot el seu llegat de grans reflexions que ens acompanyaran per sempre. 

 

Us pengem aquesta ponència fantàstica!!! 

 

I també us pengem un artícle del diari Ara.cat: 

 

 

AVUI QUE CANVIEM les rutines, que el despertador sona a moltes cases per últim dia a la mateixa hora, que s'acosten campaments o colònies, que a partir de dilluns esmorzarem en llocs diferents, que potser llegireu aquesta columna en un altre lloc o un altre horari, més desperts o més adormits, amb una altra companyia, és el millor dia per fer balanç.

Moltes gràcies als mestres per l'esforç fet aquest curs, que ha requerit moral, paciència, serenitat i resistència. Molts ànims a tots els que inicieu cursos d'estiu per millorar i eixamplar horitzons des d'una mirada oberta, conscients que som en temps de canvis. Que la formació inclogui intercanvis d'experiències, renovi la il·lusió, la vocació i la passió i trobeu l'entusiasme que tant ens convé. Aprofiteu les vacances guanyades i merescudes per recarregar piles, que el curs que ve no serà pas més fàcil i els educadors teniu a les mans un material massa sensible i no us podeu permetre el luxe de desanimar-vos, per més motius que se us donin, que probablement se us donaran.

Penseu un moment en el passat mes de febrer, per exemple, que sol ser quan tot es fa més llarg i feixuc i et sembla impossible arribar al 21 de juny. I confirmeu, un any més, la meravella: el final de curs ha arribat, hem aconseguit objectius que vèiem molt difícils, i en algunes coses hem avançat. Potser perquè tot està més amenaçat, el suport dels pares a les escoles creix, qui sap si acabarem reiniciant el cercle virtuós.

 

 

MOLTES GRÀCIES CARLES! El teu record sempre estarà amb nosaltres! 

Contacta

Telèfon 93 3105295      a8001595@xtec.cat

 

 

 

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!