TALLER 3. COSIM I ENFILEM!

Famílies ja acabem!

Aquí us presentem la tercera tècnica que ha fet un altre grup: Cosim i enfilem. En aquest si que no ens taquem, però si que hem d'estar atents i atentes per no punxar-nos amb l'agulla! Mireu quines peces hem fet. Alguns hem triat fer figures com estrelles, cors, rodones o bé les inicials dels nostres noms. Oi que són maques?

TALLER 2. DIBUIXEM I PINTEM!

Famílies seguim!

Aquí us presentem la segona tècnica: Dibuixem i pintem. En aquest taller no ens embrutem tan com l'anterior, però tot i així algun tros de cera pot arribar a la roba. Us agraden els dibuixos que hem fet? Oi que tenen molt de color? 

TALLER 1. MODELEM I ENS ENFANGUEM!

Hola famílies!


Com cada dimarts a la tarda, tot l'alumnat del cicle mitjà fem tallers de plàstica. Entre l'alumnat de 3r i 4t fem tres grups, i cada grup es centra en treballar una tècnica. Aquí us deixem amb una d'elles: Modelem i ens enfanguem. Com ja haureu suposat, en aquest taller utilitzem fang i pintures, per això és important que portem bata per no embrutar-nos! Mireu quines peces de fruites hem fet! Oi que semblen de veritat? 

TERCER FEM BALL DE BASTONS.

Hola famílies!

Ja hem començat amb bastons! Està sent una activitat molt enriquidora i divertida, però encara ens queda molta pràctica. 

 

Ja us anirem informant de com anem avançant!

DECOREM LA NOSTRA ESCOLA.

Famílies!

La tardor ja és aquí, i per celebrar-ho tota l'escola hem estat recollint fulles dels arbres i les hem pintat. Amb elles, hem creat un tapís gegant que penja pel mig de les escales. L'escola està quedant ben guarnida. 

 

També, vam fer una activitat en la qual ens havíem d'imaginar com ens agradaria ser si no fossin com som. Mireu quins dibuixos van quedar després de pensar i pensar...
I si, també va ser una tasca que vam fer tots els nens i nenes de l'escola!

ELS PROPÒSITS DE L 'ALUMNAT DE CICLE MITJÀ.

Hola famílies!

Els alumnes de cicle mitjà ja portem unes quantes classes treballant de valent. També, hem estat reflexionant sobre quins propòsits ens plantejaven per aquest nou curs i per no oblidar-nos d'ells, els tenim penjats a l'entrada del nostre pis. Ja els veureu quan vingueu per l'escola. 

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE.

Hola famílies!

Com ja sabeu, la setmana del 16 al 20 de setembre vam celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Una setmana molt diferent a les anteriors, ja que vam estar ocupant el carrer, tot organitzant activitats per promoure la qualitat del nostre barri i els hàbits saludables. 

Entre tots i totes vam estar parlant sobre quines accions podíem fer per tal millorar la nostra ciutat, perquè la volem més neta i menys contaminant.

Contacta

Telèfon 93 3105295

escolaangelbaixeras@xtec.cat

 

Vols veure el vídeo de les Portes Obertes? Fes click aquí

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

AFA

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!